2011. január 4., kedd

Filmek, amiket látni kell...

Az első bejegyzésem videójának folytatása. Nevezhetnénk egyfajta filmes általános műveltség videónak is. Persze, így is van még egy csomó felejthetetlen alkotás, ami nem került bele, de ennek ellenére egy hatalmas videó, nagyrészt a hatásvadász zenének is köszönhetően.

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy nem írtad le a listát a szövegbe, mert én szívesebben olvasnám, mint végignézzem...

    VálaszTörlés
  2. ott a lista a videó leírásában. de bemásolom ide: Movies: 2001: A Space Odyssey, 99 francs, A Clockwork, Orange, Alien, American Psycho, Apocalypse Now, Apollo 13, Avatar ,Back to the Future, Bicentenntial Man, Black Hawk Down, Blood diamond, Butterfly Effect, Casablanca, Casino, Conspiracy Theory, District 9, Donnie Brasco, Fargo, Fight club, From Dusk till dawn, Full Metal Jacked, Good Will Hunting, Goodfellas, Inception, Indiana jones, Ink, La vita e bella, Metropolis, Mulholland Dr., One flew over the cockoo`s Nest, Pope Joan, Scarface, Shutter Island, Sunshine, Taxi Driver, Tears of the Sun, The Departed, The Good, The Bad, The Ugly, The Pianist, The Shining, The Sixt sense, The Thin Red Line, The Usual Suspects, Watchmen.
    Amúgy a képsoroknál fel van tüntetve, hogy melyik filmből van. Szerintem érdemes legalább egyszer végignézni, ha csak a zene kedvéért is :)

    VálaszTörlés