2011. január 21., péntek

Batmanék RomániábanKrónika értesülései szerint Romániában kezdi meg Christopher Nolan új Batman-filmjének, a The Dark Knight Rises-nak a forgatását. A rendező már decemberben ellátogatott a szomszédos országba, hogy csapatával lehetséges forgatási helyszíneket térképezzen fel, s akkor a tordai sóbánya nyerte el a tetszését.

A lapnak Sorin Oprescu bukaresti főpolgármester is megerősítette, hogy pár hónap múlva Bukarestben kezdődik el a forgatás, a készítők már megkérték a megfelelő engedélyeket a film készítéséhez. Bukarest és Torda mellett más amerikai városokban kerül sor a The Dark Knight Rises munkálataira. Ez egyébként azt is jelenti, hogy Románia rövid időn belül a második szuperhősös képregényfilm forgatásának ad otthont, hiszen Nicolas Cage itt készítette a Szellemlovas második részét.

forrás: sg.hu

2 megjegyzés:

  1. Te jó ég:):) hát ez valami fantasztikus, már most agyonizgulom magam:D Majd jól megkérdem Nolantől, hogy akkor az Inception végén eldől az a nyavaja vagy nem dől el. De csak miután aláírást kértem valahova:)
    Szóval csupa jó hír, köszönöm:)

    VálaszTörlés
  2. sok mindent meg lehetne tőle kérdezni... :)

    VálaszTörlés